Фондация “Следваща страница” е носител на международната награда “Жерардо де Кремона” (2015) и на Наградата на Столична община за принос в областта на културата (2017)

The Next Page Foundation is a laureate of the Gerardo de Cremona Award (2015) and the Sofia Municipality Award for Culture (2017)

Скъпи приятели,
Представяме ви Книговище – новата онлайн игра за деца и младежи, която развива умения за четене с разбиране и подкрепя четенето за удоволствие.

Демоверсията на сайта вече е факт! Предстои ни още много работа, най-вече по съдържанието в платформата. 

Днес “Книговище” има нужда от подкрепа, не финансова, а чрез вашия глас – за да се разрастне, да се напълни с повече съдържание и да стигне по-бързо до повече деца, родители и учители. Проектът е финалист в конкурса “Промяната” и е единствената инициатива сред финалистите, свързана с детско четене и функционална грамотност.  
 

Подкрепете ни като гласувате за “Книговище” сега в конкурса  

Може да дадете своя глас за тук:
https://nova.bg/promyanata/knigovishte

Гласуването е безплатно и анонимно. Извършва се чрез фейсбук-профил. От един профил може да се гласува само веднъж.          

# Разпространете информацията сред колеги и съмишленици чрез учителски и родителски групи, за да съберем повече гласове в конкурса.  Ще използваме наградата, за да разширим съдържанието в “Книговище”.

Може да споделите това съобщение, линка към гласуването в “Промяната” или информацията от фейсбук страницата на Книговище 

Гласувайте за Книговище тук

https://nova.bg/promyanata/finalist/601?lang=bg

Вече ни подкрепиха много деца, родители, хора на изкуството и културата. Подкрепете ни и вие, за да върнем на децата удоволствието от четенето.  

Благодарим! Бъдещето е в четящите деца!